theme-sticky-logo-alt
Proiectul-Stargate

Proiectul Stargate – fenomene psihice cu posibile aplicații militare și civile

Războiul rece a fost o perioadă ciudată în Istoria americană. De asemenea, perioada razboiului a coincis cu o trezire a conștientizării unde dragostea, spiritualitatea, misticismul new age erau la moda. Dar se pare că doar într-un moment al acestui sentiment cultural guvernul a infiintat un program numit: Stargate.

Programul Stargate a fost un proiect finanțat de CIA, care a urmărit cultivarea fenomenelor psihice, sau psi, în scopuri de spionaj. Programul a primit aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a îmbunătăți abilitățile psihice ale membrilor săi, în scopul de a identifica țintele militare pentru agențiile de informații.

Proiectul Stargate este în prezent presupus desfiintat, deși membrii supraviețuitori rămân susținători puternici ai activității lor din zilele celebre ale programului. De fapt, mai mulți foști membri continuă să lucreze în domeniul parapsihologiei și al altor domenii ezoterice.

De când CIA a lansat recent milioane de documente legate de incursiunile sale experimentale din timpul Războiului Rece, membrii programului, inclusiv pe Maj. Ed Dames, Ed May, Russell Targ, Hal Puthoff, Joseph McMoneagle și alții au experimentat un interes reînnoit pentru munca și dovada pe care au descoperit-o în realitatea anomală a fenomenelor psihice.

Proiectul Stargate si membri sai

Înainte de a ateriza pe Star Gate, programul a parcurs o serie de alte nume de cod, precum GRILL FLAME, GONDOLA WISH, CENTER LANE, SUN STREAK și SCANATE. Acesta din urmă a fost un acronim pentru „Scanare după coordonate”, care se referea la accentul principal al programului: vizualizarea la distanță (RV).

Vizualizarea de la distanță este abilitatea de a primi informații despre un loc, o persoană sau un eveniment îndepărtat sau non-local, fără a folosi simțurile fizice sau a avea cunoștințe anterioare. Vizualizarea de la distanță este diferită de receptivitatea psihică naturală prin faptul că este o abilitate pregătită pe care o poate învăța oricine.

Un telespectator instruit poate identifica detalii specifice ale unei ținte indiferent de distanță cu o precizie semnificativă, bazată exclusiv pe coordonatele geografice.

Swann a fost unul dintre membrii fondatori ai programului care și-a solidificat locul în istoria ufologică cu cartea sa Penetration: The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy, care a detaliat timpul său în programul Stargate, precum și presupusul său contact cu extratereștrii și OZN-urile.

Unul din cei mai recunoscuți și de succes studenți ai Proiectului Stargate a fost Joseph McMoneagle. În 1981, McMoneagle a văzut un șantier naval sovietic clandestin, unde rușii construiau un nou tip de submarin, mai mare și mai avansat decât orice în arsenalul Statelor Unite. McMoneagle a văzut că scaunul a fost pus împreună cu o tehnică inedită niciodată construită într-un asemenea mod.

Când a descris ce a vazut, inginerii marini au râs de el. În cele din urmă inteligența a confirmat revelațiile sale și existența submarinului Akula al rușilor, capabil să transporte până la 200 de focoase nucleare. Descoperirea a confirmat că Rusia a fost înainte în cursa armelor din Războiul Rece.

De-a lungul anilor, scepticii au încercat să respingă lucrarea Project Stargate sau să o respingă ca fiind o prostie. Filmul The Men Who Stare at Goats, a fost bazat pe program și a fost conceput ca o batjocură completă a acestuia.

Dar dacă îl întrebați pe Edwin May, parapsiholog de 20 de ani pentru Project Stargate și director în ultimul deceniu, veți găsi o perspectivă materialistă care susține puternic fenomenul.

pamant-plat
Previous Post
Si daca totusi pamantul ar fi plat ? Lucrurile s-ar destrama dramatic si fatal.
descoperiri-arheologi
Next Post
Arheologii au descoperit mozaicuri vechi de 2.200 de ani în Turcia

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://matthers.ro 300 0