theme-sticky-logo-alt
iubeste-o

Iubește-o! Pentru tot ceea ce este

Pentru mutrițele dulci pe care le face dimineața când alarma sună cu insistență, dar ea ar mai vrea să doarmă încă cinci minute la tine în brațe. Iubește-o pentru că diminețile de luni nu mai sunt atât de amare de când te trezești lângă zâmbetul ei și pentru felul în care-și trece mâna prin părul tău și-așa ciufulit și te sărută cu pasiune.

Pentru pielea catifelată care miroase a tine după ce faceți dragoste și pentru că se menține frumoasă pentru a-ți plăcea pe zi ce trece mai mult. Pentru toate rochițele pe care le cumpără cu gândul la felul în care o vei privi tu sau la complimentele pe care le va primi. Iubește-o chiar dacă ești gelos uneori că întoarce capetele celor de pe stradă!

Pentru cât e de frumoasă dimineața, nemachiată și pentru cât de sexy e în tricoul tău larg, de somn. Pentru că știi deja prea bine că n-o vrei întotdeauna aranjată așa cum nici ea nu te vrea la patru ace ca să știe cât de mult te place.

Pentru grijile pe care și le face, chiar dacă uneori nefondate. Așa știe ea să arate cât de mult îi pasă. Pentru că-ți aduce mereu aminte să nu uiți să mănânci sau să te îmbraci bine. Pentru dragostea pe care o pune în toate lucrurile pe care le face pentru tine.

Pentru că te face să râzi în hohote când n-ai chef nici măcar să zâmbești și pentru că, orice problemă ai avea, știi că există cineva care te va cuprinde în brațe și te va încuraja. Pentru că ea nu te-ar lăsa niciodată să renunți să lupți.

Pentru că e o copilă răsfățată uneori și se bucură când vii cu o ciocolată. Pentru că te ține de mână când sunteți undeva și pentru că nu-i pasă de toate acele priviri care se îndreaptă spre ea, deși se sperie nejustificat de femeile care te privesc pe tine. Pentru că, deși e geloasă uneori, se poartă așa doar pentru că îi pasă prea mult de tine.

Pentru că te iubește mai mult decât ai crede și ar face orice ca să fii tu fericit, pentru că are nevoie de zâmbetele tale să poată fi și ea cu zâmbetul pe buze. Iubește-o!

Sârbă ca în… Belgia!

Pe strada Nicolae Bălcescu, în ritmuri balcanice, deci vesele, trupa de belgieni și francezi Fanfare Trash – Musette a înveselit publicul, deși vremea de afară nu era tocmai prietenoasă.

Așadar, făcând abstracție de mirosul puternic de ploaie, am avut ocazia să fim martori la un adevărat concert de muzică balcanică, interpretat de… nu de balcanici în orice caz.

Acest fapt nu fost lăsat să se vadă în timpul spectacolului. Toți cei nouă membri au performat cu instrumentele lor în fața unui public vesel și doritor de mai mult: ,,Îmi place. Vin din Timișoara, e prima mea zi la festival și pot spune că totul e o nebunie, dar una frumoasă!”.

Alt spectator, Albert, a fost cuprins de magia muziciii și ne-a răspuns doar după terminarea spectacolului: ”Mi-a plăcut extrem de mult. Eu am cântat la trompetă și acum, că simt emoția acestui spectacol vreau să mă reapuc”.

Câteva doamne au urcat pe o bancă și s-au lăsat cuprinse de sunetele ambiante de trompetă, tobe, trombon, bas, clarinet și banjo, si au inceput să danseze. Câteva cupluri de bătrânei se uitau liniștiți la tinerii plini de viață și parcă radiau de satisfacție: ,,Mă bucur că au loc astfel de evenimente. Parca ne aduc tinerețea înapoi”

Cât despre artiști, ne-au spus că ei iubesc publicul din Români` pentru că le dă un feedback pozitiv și multe aplauze. ,,Pentru noi publicul e foarte important și ceea ce ne-a atras atenția la publicul din România e că ei chiar ascultă și până la urmă asta conteză”, ne-a spus Maxime, trombonistul trupei. ,, Noi cântăm PENTRU oameni și vrem ca ei să se miște cu noi, să danseze și să simtă muzica.”

Previous Post
Cel mai bun parfum pentru tine

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://matthers.ro 300 0